αρχική σελίδα
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Πρόσκληση για Συμμετοχή στο Περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στην έκθεση Τροφίμων & Ποτών Foodex 2017
11/09/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση «19η Τροφίμων και Ποτών Foodex Retall 2017», η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από 6-8 Νοεμβρίου 2017.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που  δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και επιθυμούν να αξιοποιήσουν προς όφελός τους ένα σημαντικό κανάλι διανομής των προϊόντων τους και ταυτόχρονα ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερες από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα τους.

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση ενός ομαδικού περιπτέρου, ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες.

Το μέγεθος του χώρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 6τ.μ., το οποίο θα περιλαμβάνει: ίχνος εδάφους, τοιχοποιία περιπτέρου, κατασκευή μετώπης με την επωνυμία του εκάστοτε εκθέτη, 1 spot φωτισμού ανά 3m2 και μια πρίζα 500 watt. Διευκρινίζεται ότι για το περιεχόμενο και την διακόσμηση του περιπτέρου (infodesk, ράφια, καρέκλες κ.λ.π.) θα πρέπει να φροντίσει ο ίδιος εκθέτης.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής.

Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών και θα προηγηθούν οι εκθέτες οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=24360:prosklisi-gia-provoli-proionton-epixeiriseon-sto-periptero-tis-perifereias-attikis-stin-ekthesi-19i-trofimon-kai-poton-foodex-retall-2017&catid=246:2012-02-08-11-57-02&Itemid=243

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε στην διεύθυνση http://foodex.verticom.gr

Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 210 924.5577 ή μέσω email: info@verticom.gr

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ
ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ
www.agro-polis.eu - Κέντρο Αγροτικής Καινοτομίας
Δι@ύγεια - διαφάνεια στο κράτος